Дигит. ал..jpg
промо

промо

Градске актуелности

ЈЕДИНСТВЕНИ СТРУЧНИ СКУП НА ТЕМУ ОБРАДА ПРИЧА, БАЈКИ И ИЛУСТРАЦИЈА: Модерни дигитални алати у наставном процесу

29.03.2024.

ЈЕДИНСТВЕНИ СТРУЧНИ СКУП НА ТЕМУ ОБРАДА ПРИЧА, БАЈКИ И ИЛУСТРАЦИЈА: Модерни дигитални алати у наставном процесу
Величина слова

Поводом Светског дана књиге, Културни центар „Чукарица” организује, у сарадњи с професорком Маријом Голубовић, јединствени стручни скуп на тему обрада прича, бајки и илустрација путем дигиталних алата WEB 2 I WEB 3 у уторак, 2. априла, с почетком у 13 часова.

Скуп ће бити одржан у Културном центру „Чукарица”, а сви заинтересовани скупу се могу прикључити онлајн, путем Зум апликације (линк ће бити послат пријављеним учесницима). Довољно је да се пријаве на имејл: [email protected], најкасније до 31. марта.

„Откријте како модерни дигитални алати, као што су Crossword Labs, ChatGPT, Bing Image Creator и Storyjumper, могу бити искоришћени у образовном процесу. Научите како да креирате и илуструјете еколошку бајку користећи модерне технологије, како бисте допринели освешћивању младих о важности очувања животне средине. Придружите се заједници образовних радника, наставника и стручњака из области дигиталних технологија у истраживању нових метода у обогаћивању наставног процеса”, наведено је у позиву.

Водитељи скупа су Марија Голубовић, професор разредне наставе, Весна Игњатовић, професор информатике, и Биљана Градојевић, професор технике и технологије.

Извор: Беоинфо

Подели вест
promo_banner_360@2x.jpg
Придружите нам се!
"БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ 2024" ОД 13. АПРИЛА ДО 15. ЈУНА: КУЛТУРА, СПОРТ, УМЕТНОСТ, ИСТОРИЈА И ТРАДИЦИЈА
Прочитајте још