deca koncert
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

РОК ОМЛАДИНА НА „БЕОГРАДСКИМ ДАНИМА ПОРОДИЦЕ”: Са главнe бине одјекивали су највећи хитови које су изводила талентована деца

21.04.2024.

РОК ОМЛАДИНА НА „БЕОГРАДСКИМ ДАНИМА ПОРОДИЦЕ”: Са главнe бине одјекивали су највећи хитови које су изводила талентована деца
Величина слова

Упркос лошем времену Београђани су са радошћу уживали у маестралном наступу и извођењу рок хитова омладине и то у центру града, на главној бини манифестације „Београдски дани породице”.

На „Београдским данима породице” млади су изводили рок хитове, а у публици је такође био присутан већи број младих који су својим присуством дошли да подрже своје вршњаке док су слободно плесали уз звуке познатих рок композиција.

Програм манифестације „Београдски дани породице” се наставља од среде 24. априла, како би Београд наставио да буде град радости.

Манифестација „Београдски дани породице 2024” чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић трајаће од 13. априла до 15. јуна и доноси богат садржај на више градских локација у коме ће моћи да уживају Београђани и сви гости који током два месеца буду посетили град.

„Некако, сви смо се окупили и сви волимо да слушамо тај неки рок од малена. Данас кад сам видела сцену, била је поприлично велика, нисам очекивала тако велику сцену, мало нас је ухватила мислим све трема, али на крају крајева, 5 минута након што смо били ту је то прошло.”

Ема Новаковић, Бенд ЈКЗС

 Садржаји програма који тематски обухватају област уметности, спорта и забаве понудиће грађанима и посетиоцима свих старосних доби актрактивне програме. Концепт је такав да у понуди ове смотре своју интересну сферу може да нађе сваки члан породице: од сусрета, игара, забава у природи и контакта са животињама намењених најмлађима, преко широке палете музичких жарнрова намењених љубитељима музике свих узраста, до спортских и едукативних тема и садржаја.

Да су наступи дивни и да воли што млади људи имају могућност да покажу своје таленте, сматра и гледалац из публике: „Свиђа ми се идеја, свиђа ми се зато што тако талентовани млади и инспирисани људи могу да се покажу, могу просто да се искажу и да се истакну и да други то виде и драго ми је што су добили прилику да испред, да насред Трга Републике покажу све што знају.”

Подели вест