београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

НОВЕ ЗОНЕ НА „БЕОГРАДСКИМ ДАНИМА ПОРОДИЦЕ”: Још забавнији и садражајнији програм за све узрасте

25.04.2024.

НОВЕ ЗОНЕ НА „БЕОГРАДСКИМ ДАНИМА ПОРОДИЦЕ”: Још забавнији и садражајнији програм за све узрасте
Величина слова

Од музике за бебе до уметничке зоне, бројни догађаји, богат културни и забавни садржај обележили су ову недељу „Београдских дана породице”!

Манифестација „Београдски дани породице 2024” чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић трајаће до 15. јуна и доноси богат садржај на више градских локација у коме ће моћи да уживају Београђани и сви гости који током два месеца буду посетили град.

Друга недеља „Београдских дана породице” почела је разноликим садржајем, који је посетиоцима гарантовао забаву. Нове зоне садржаја, попут уметничких, донеле су и велико интересовање.

Тако се на Зони знања и традиције испред ТЦ „Рајићева” шаренила народна ношња и могло се упознати богатство српске традиције. Поред тога забавне креативне радионице за малишане организоване су у Зони циркуса на Калемегдану.

Интересовања је било и за Уметничку зону у Студентском парку, која је настала из сарадње бројних београдских установа културе. На одговарајућим локацијама посетиоци су могли да уживају и у музици за бебе, да слушају предавања о археологији и учествују у различитим уметничким радионицама.

Неизоставна је била и музика и то у Зони џеза, блуза и рока код Делијске чесме, а у зони позоришта и филма могли су да се погледају остварења попут филма „Леси - нова авантура”.

Чека нас још авантура и манифестација у оквиру „Београдских дана породице” који негују јединство породице, српску традицију, културу и историју. Програм тематски обухвата област уметности, спорта и забаве, те своју интересну сферу може да нађе сваки члан породице: од сусрета, игара, забава у природи и контакта са животињама намењених најмлађима, преко широке палете музичких жарнрова намењених љубитељима музике свих узраста, до спортских и едукативних тема и садржаја.

Погледајте у галерији фотографија како је изгледао данашњи програм на „Београдским данима породице".

Подели вест