Screenshot 2024-04-27 195023.png
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА „ЂЕРМУ" УЖИТАК ЗА СВА ЧУЛА: Насмејани излагачи дочекали су посетиоце

27.04.2024.

БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ НА „ЂЕРМУ" УЖИТАК ЗА СВА ЧУЛА: Насмејани излагачи дочекали су посетиоце
Величина слова

Београдски ноћни маркет већ неколико година је манифестација која привлачи посетиоце захваљујући јединственој понуди уметничких, занатских и гастрономских садржаја.

Фестивал хране, пића и занатства који је настао пре осам година у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и који се одржава у вечерњим сатима синоћ је угостио велики број посетилаца на пијаци „Ђерам” уз музику, укусну храну и лепу енергију. Међу излагачима је било највише малих произвођача хране и крафт дестилерија у чијим укусима су могли да уживају посетиоци маркета, а креативни део употпунили су дизајнери и занатлије.

Screenshot 2024-04-27 194947.png
београд.рс

На овом Београдском ноћном маркету посетиоци су имали могућност да осете нове укусе и мирисе, јер је и синоћ као и претходних година на овој популарној урбаној градској манифестацији, наступио велики број пољопривредних произвођача са београдских пијаца, као и малих породичнох радионица.

Посебну вредност овом догађају даје учешће бројних уметника и дизајнера, атрактивна понуда креативних и уникатних модних производа, као и кућне галантерије.

Излагачи су били пуни позитивних утисака, јер је посета била одлична: „Допада ми се, први пут излажем и мислим да је дивно. Лепа енергија свих људи који овде долазе. Задовољна сам. Јако волимо ову манифестацију, мислим да је дивна и за град, једна велика журка на отвореном. Ми наравно увек гледамо да изађемо на овај маркет", могло се чути. 

Подели вест