београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

ОДРЖАН КОНЦЕРТ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У ОКВИРУ „ДАНА ПОРОДИЦЕ": Млади рок бенд увертира у богат викенд

11.05.2024.

ОДРЖАН КОНЦЕРТ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У ОКВИРУ „ДАНА ПОРОДИЦЕ": Млади рок бенд увертира у богат викенд
Величина слова

Синоћ су на Тргу републике у оквиру „Београдских дана поридице" одржана два концерта: наступ бенда „Оправдани изостанак” и концерт Beyonce - Single ladies трибјут бенда били су увертира у викенд препун музичких садржаја.

„Бегорадски дани породице” данас су разноврсним музичким програмом направили идеалну увертиру за викенд пред нама када ће поред квлаитетне музичке селекције бити одржане бројне едукативне и креативне радионице за све узрасте. 

Породица је нуклеус сваког друштва."

председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић

Главна бина на Тргу републике и данас је била централно место за окупљање и добру забаву, а на њој је наступио млади рок бенд „Оправдани изостанак”, након чека су се у центру Беогада чули највећи хитови легендарне Бјонсе које је извео њен трибјут бенд „Сингл лејдис”.

Манифестација „Београдски дани породице 2024”, чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић почела је 13. априла и трајаће до 15. јуна, с тим што ће 15. мај – Међународни дан породице, бити посебно обележен. Током трајања манифестације биће организовано више од сто концерата класичне, џез, блуз и поп-рок музике, учествоваће више од 350 извођача и преко 100 музичких састава, као и културно уметничка друштва из целе Србије.

 Добра музика чула се и са бина у Студентском парку и код Делијске чесме која је већ траадиционално у оквиру „Дана породице" резервисана за џез, блуз и рок.

 У галерији фотографија можете да погледате каква је била атмосфера на синоћном концерту у оквиру „Београдских дана породице".

Подели вест