2c9d214c7949474d7eb1e964ecd445b6_4255782506.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

НА ЗВЕЗДАРИ ПОСТАВЉЕНО ПРВО WIFI ДРВО ЗА БЕСПЛАТНИ ИНТЕРНЕТ: Интернет велике брзине у полупречнику од 60 до 80 метара

01.06.2024.

НА ЗВЕЗДАРИ ПОСТАВЉЕНО ПРВО WIFI ДРВО ЗА БЕСПЛАТНИ ИНТЕРНЕТ: Интернет велике брзине у полупречнику од 60 до 80 метара
Величина слова

Председник општине Звездара Владан Јеремић и представници компаније „Телеком Србија” обишли су парк у близини Шесте гимназије у коjем је постављено прво WiFi дрво за бесплатни интернет на Звездари, саопштено је из ове општине.

Јеремић је захвалио компанији „Телеком Србија” на досадашњој успешној сарадњи и истакао да ће WiFi дрво посебно бити значајно за ученике околних школа, али и за све Звездарце који се нађу у овом парку.

– Драго ми је што је прво WiFi дрво за бесплатни интернет на Звездари постављено овде, јер у овом парку борави велики број корисника који сада имају прилику да користе бесплатни интернет захваљујући овом савременом уређају. Надам се да ће добра сарадња Општине Звездара и „Телекома” допринети да овакве уређаје добију и други делови наше општине – рекао је Јеремић.

Гордана Тркуљ из „Телекома” је захвалила Општини Звездара на сарадњи и истакла да је ово тридесето WiFi дрво које је „Телеком” инсталирао на територији Београда, док их је на територији Србије укупно 78.

– Постављањем овог WiFi дрвета корисници могу користити бесплатни интернет велике брзине у кругу око дрвета, у полупречнику од 60 до 80 метара, а максимални број корисника који истовремено могу користити бесплатни интернет је 230, што се надамо да задовољава потребе корисника у овом парку – рекла је Гордана Тркуљ.

Извор: Беоинфо

Подели вест