shutterstock_726384565.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

ПОЗИВ ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ :„Обележите ову недељу давањем крви. Неко ће ваш дар памтити цео живот” поручују из Института

04.06.2024.

ПОЗИВ ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ :„Обележите ову недељу давањем крви. Неко ће ваш дар памтити цео живот” поручују из Института
Величина слова

Институт за трансфузију крви Србије позива пунолетне грађане да и ове недеље дају крв. То се може учинити у просторијама ове установе, која се налази у Светог Саве 39, и то радним даном од 7 до 19 и суботом од 8 до 15 часова.

Данас од 12 до 16 часова трансфузиолошки аутобус ће се налазити у насељу Белвил у Новом Београду, као и од 9 до 14 сати испред Дома здравља у Пожешкој на Чукарици, док ће се у истом временском интервалу акцији придружити и запослени у „Меити”. Сутра, од 9 до 14 сати, трансфузиолошки аутобус ће бити испред Дома културе у Барајеву, а подршку ће дати и запослени у обреновачкој термоелектрани и филијали „Рајфајзен банке” у Новом Београду.

У четвртак, 6. јуна, традиционално своја врата за даваоце крви отвориће Црвени крст Обреновца од 9 до 14 часова, а хуманост ће показати и запослени у Републичком фонду за здравствено осигурање од 9.30 до 13.30 часова, као и Агенцији за привредне регистре од 8 до 13 часова.

Предстојећег викенда трансфузиолошки аутобуси ће се налазити на неколико локација у Београду: у суботу, 8. јуна, од 10 до 15 часова у борчанском „Ритејл парку” и од 9 до 14 часова испред Цркве Светог преображења Господњег на Видиковцу, а у недељу од 11 до 15 часова испред „Делта ситија” и „Ада мола”.

„Обележите ову недељу давањем крви. Неко ће ваш дар памтити цео живот”, наведено је у позиву.

Извор: Беоинфо

Подели вест