DSC_2941.JPG
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

КОНСТИТУИСАНА СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЗЕМУН: Потврђени су мандати изабраним одборницима

08.07.2024.

КОНСТИТУИСАНА СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЗЕМУН: Потврђени су мандати изабраним одборницима
Величина слова

На конститутивној седници Скупштине општине Земун потврђени су мандати изабраним одборницима, саопштено је из ове општине.

Одлазећи председник Скупштине општине Мирослав Гајић пожелео je успешан рад будућем сазиву Скупштине, а седницу је наставила да води најстарија одборница Јелена Радојчић. За председницу Скупштине изабрана је Андријана Кукољ, а за заменика председника Скупштине Марко Бојић.
У наставку седнице Скупштине, а на предлог председнице Скупштине Градске општине Земун Андријане Кукољ већином одборничких гласова за председника општине Земун изaбран је Гаврило Ковачевић, а за његовог заменика Жика Крстић.
На предлог реизабраног председника Ковачевића, одборници су већином гласова за чланове Већа Градске општине Земун изабрали Владимира Костића, Бошка Радовановића, Вукашина Бојовића, Ђорђа Дукића, Милана Петровића, Соњу Чоловић, Саву Мишковића, Милана Миливојевића, Момира Зеца, Зорана Борјана и Филипа Мишељића.
– Сматрам да настављамо да идемо правим путем у реализацији започетих и планираних пројеката и да ћемо још боље умети да искористимо сваку прилику да од Земуна направимо лепше место за живот – изјавио је Гаврило Ковачевић после избора за председника општине.

Извор: Беоинфо

Подели вест