24989d24ffde1f2bd22d16df46e5292a_9569440608.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

ПОЧЕЛИ РАДОВИ У ЗАХУМСКОЈ УЛИЦИ: По завршетку санације коловоза, саобраћајница ће добити нови изглед

05.08.2024.

ПОЧЕЛИ РАДОВИ У ЗАХУМСКОЈ УЛИЦИ: По завршетку санације коловоза, саобраћајница ће добити нови изглед
Величина слова

На основу петиције грађана која је поднета Градској општини Звездара, данас су почели радови на санацији коловоза у Захумској улици, саопштавају из ове градске општине.

Тим поводом ову улицу обишли су председник градске општине Звездара Михаило Досковић, в. д. директора ЈП-а „Путеви Београда” Александар Милентијевић и в. д. директорке ЈКП-а „Београд-пут” Марина Гајић Гламочлија. Догађају је присуствовао и члан Већа ГО Звездара Милан Радичевић.

Михаило Досковић је захвалио грађанима ове улице који су покренули иницијативу да Захумска буде уређена, те је истакао да је добра сарадња Градске општине Звездара, ЈП-а „Путеви Београда” и ЈКП-а „Београд-пут” омогућила да у Захумској улици, од Улице Ћирила и Методија до Улице Ђуке Динић, коловоз буде саниран.

– Након добијене петиције грађана, коју је потписало скоро 1.000 становника овог дела Звездаре, Општина Звездара је покренула иницијативу да у Захумској улици буду извршени радови на санацији коловоза у дужини од 600 метара и ширини од 6,5 метара. О данашњем почетку радова Општина је обавестила становнике Захумске улице како би радници ЈКП-а „Београд-пут”, на основу програма радова ЈП-а „Путеви Београда” за 2024. годину, могли да обаве санацију коловоза у овој улици. Завршетком ових радова Захумска улица ће добити нови изглед, а проток саобраћаја у њој биће олакшан – рекао је Досковић и захвалио ЈП-у „Путеви Београда” и ЈКП-у „Београд-пут” на успешној сарадњи.

Извор: Беоинфо

Подели вест