sekretarijati_34 Sekretarijat za informisanje 2.jpg
београд,рс

београд,рс

Градске актуелности

СВЕЧАНИ ДОЧЕК НАШИХ ОЛИМПИЈАЦА: Град Београд ће дати на располагање све своје капацитете за организацију догађаја

06.08.2024.

СВЕЧАНИ ДОЧЕК НАШИХ ОЛИМПИЈАЦА: Град Београд ће дати на располагање све своје капацитете за организацију догађаја
Величина слова

Град Београд ставља на располагање све своје капацитете за организацију свечаног дочека наших олимпијаца!

Град Београд је још прошле године донео одлуку да ће убудуће, као и до сада, ставити на располагање све своје организационе и друге капацитете за организацију свечаног дочека наших спортиста испред Скупштине Града Београда, али да се у саму организацију свечаног догађаја, у вези са тим хоће ли дочека бити или не, за које спортисте ће дочек бити организован, у ком облику и који музички извођачи ће наступити, неће мешати, изјавио је градски секретар за спорт и омладину Никола Пенић поводом традиционалне организације свечаног дочека наших олимпијаца.

– Организација свечаног дочека за наше олимпијце је препуштена Олимпијском комитету Србије и, уколико процене да је потребно, Олимпијски комитет Србије упутиће Секретаријату за спорт и омладину иницијативу за организацију свечаног дочека. Град Београд ће изаћи у сусрет и обезбедити све што је потребно, а обавеза је Олимпијског комитета Србије да каже шта тачно жели – рекао је Пенић.

Он је додао да се са посебном пажњом прати наступ наших спортиста на Олимпијским играма и изразио искрену наду да ће до краја ових игара освојити још медаља за Србију.

Извор: Беоинфо

Подели вест