shutterstock_1929693059.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

АКЦИЈЕ ДАВАЛАШТВА КРВИ ЗА НАРЕДНУ НЕДЕЉУ: Ово су локације на којима можете показати своју хуманост

23.08.2024.

АКЦИЈЕ ДАВАЛАШТВА КРВИ ЗА НАРЕДНУ НЕДЕЉУ: Ово су локације на којима можете показати своју хуманост
Величина слова

Институт за трансфузију крви Србије позвао је пунолетне суграђане да се и током следеће недеље прикључе летњој акцији добровољног давалаштва крви. Осим на терену, крв се може дати и у овој установи, која се налази у Светог Саве 39, и то радним данима од 7 до 19 и суботом од 8 до 15 часова.

У понедељак, 26. августа, трансфузиолошки аутобус ће се налазити од 9 до 13 часова испред „Лидла” у Кнеза Вишеслава 61в у Раковици, а дан касније од 10 до 14 часова испред Општине Нови Београд.

И следећег четвртка, 29. августа, акцији се придружује Црвени крст Обреновца, где се крв може дати од 9 до 14 сати, док ће се од 9 до 13 часова трансфузиолошки аутобус налазити у Пожешкој улици на Чукарици.

У петак, 30. августа, од 9 до 13 сати крв се може дати испред Старог Меркатора, док последњег дана августа, у истом временском периоду, „Имо аутлет центар” у Новом Београду своја врата отвара за добровољне даваоце крви.

„Нису ти потребне натприродне моћи да би спасио нечији живот. Дај крв и постаћеш нечији херој”, поручили су из Института.

Извор: Беоинфо

Подели вест