dobric.jpg.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

МЛАДЕНОВЧАНИ ПРИРЕДИЛИ ДОЧЕК ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ОГЊЕНА ДОБРИЋА: Кошаркашу уручено признање

25.08.2024.

МЛАДЕНОВЧАНИ ПРИРЕДИЛИ ДОЧЕК ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ОГЊЕНА ДОБРИЋА: Кошаркашу уручено признање
Величина слова

Грађани Младеновца дочекали свог шампиона, репрезентативца Србије Огњена Добрића, који је одрастао у овој општини и где је сањао о томе да постане кошаркаш. Заједно са својим суграђанима прославио је олимпијску медаљу, наведено је у саопштењу из Општине Младеновац.

Кошаркаш Огњен Добрић обратио се Младеновчанима на дочеку поводом прославе олимпијске медаље.

– Када сам био дете, циљ ми је био да освојим турнир на овом терену у Младеновцу, а сада сам се вратио са олимпијском медаљом око врата. Зато верујте у своје снове, вредно тренирајте и радите за њих – поручио је Огњен Добрић са величанственог дочека у Младеновцу организованог на кошаркашком терену у насељу 25. мај.

Младеновац ће заувек бити твој „град”, поручио је председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић и у име свих житеља захвалио Добрићу на свему што је учинио у досадашњој спортској каријери, као и на начину на који је представљао државу Србију и Младеновац.

Вуксановић је Огњену Добрићу уручио јавно признање „Почасни грађанин Градске општине Младеновац” за изузетан допринос успеху репрезентације Србије и освајању бронзане медаље у кошарци на Олимпијским играма у Паризу.

Извор: Беоинфо

Подели вест