shutterstock_2156116341.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

ОД ПОНЕДЕЉКА, 2. СЕПТЕМБРА: Нова локална линија 63 на територији општине Звездара

30.08.2024.

ОД ПОНЕДЕЉКА, 2. СЕПТЕМБРА: Нова локална линија 63 на територији општине Звездара
Величина слова

Почетак зимског реда вожње осим повећања броја возила доноси и једну нову линију у систему јавног превоза. Од понедељка, 2. септембра, успоставља се линија 63 на релацији од терминуса „Устаничка” до гробља „Лешће”, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Да би се корисницима јавног превоза омогућило лакше путовање од Булевара краља Александра до Седме београдске гимназије, Вишњичке бање, гробља Лешће, Општина Звездара је иницирала предлог за успостављање директне линије. Како је у предлогу наведено, ова веза олакшаће свакодневно путовање грађана ове општине, као и оних који гравитирају овој зони и наведеној релацији.

На основу овог захтева, Секретаријат за јавни превоз је донео одлуку да се успостави локална линија 63. На линији ће радити четири возила у интервалу од 20 минута радним данима и 20 минута викендом.

Секретаријат за јавни превоз ће након пробног рада у периоду после Нове године анализирати све податке и по потреби додатно прилагодити елементе функционисања линије 63 потребама путника, наводи се у саопштењу.

Извор: Беоинфо

Подели вест