shutterstock_171608123.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

ПОКЛОНИ ЗА ПРВАКЕ НА САВСКОМ ВЕНЦУ: Обезбеђен школски прибор за 350 ђака

02.09.2024.

ПОКЛОНИ ЗА ПРВАКЕ НА САВСКОМ ВЕНЦУ: Обезбеђен школски прибор за 350 ђака
Величина слова

Градска општина Савски венац обезбедила је торбе са комплетним школским прибором за 350 ђака првака у девет основних школа на територији општине, саопштено је из ове општине.

Свечаном дочеку првака у ОШ „Исидора Секулић”, заједно са родитељима и наставницима, присуствовали су председник градске општине Савски венац Милош Видовић и чланица Већа Дуња Хаџић, који су том приликом ученицима пожелели срећан полазак у школу.

Председник општине је истакао да је брига о деци приоритет општине, а да су поклони добродошлице за ђаке прваке традиција на Савском венцу.

– Као и претходних година, за све прваке обезбедили смо неопходан школски прибор како бисмо олакшали родитељима, а ђацима симболично пожелели добродошлицу у школске клупе. Наставићемо да улажемо у уређење дечјих игралишта, али и у текуће одржавање основних школа, с циљем да ученицима и наставницима омогућимо што квалитетније услове за учење и рад. Трудићемо се, као и до сада, да свим основцима са наше општине омогућимо низ бесплатних програма и садржаја, едукативних и спортских. Брига о деци и њиховим потребама је приоритет општине, а тако ће остати и у будућности – поручио је Видовић.

Традиционална приредба за нове ђаке одржана је и у ОШ „Петар Петровић Његош”, а представници Градске општине Савски венац посетиће данас и остале основне школе, како би прваке обрадовали поклонима за срећан почетак школовања, наводи се у саопштењу.

Извор: Беоинфо

Подели вест