130924autosvratiste1.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ СВРАТИШТА ЗА ДЕЦУ УЛИЦЕ: У акцији учествовала „Градска чистоћа”

13.09.2024.

УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ СВРАТИШТА ЗА ДЕЦУ УЛИЦЕ: У акцији учествовала „Градска чистоћа”
Величина слова

Након молбе упућене Општини Звездара и јучерашње посете Свратишту за децу улице, двориште ове установе очистили су и уредили радници Јавног комуналног предузећа „Градска чистоћа”, саопштено је из Општине Звездара.

130924autosvratiste4.jpg
београд.рс

Председник општине Звездара Михаило Досковић захвалио је „Градској чистоћи” и извршном директору Саши Михајловићу на изузетној сарадњи, брзој реакцији и спремности да помогну са људством и механизацијом кад год је то потребно. Он је истакао да Општина Звездара озбиљно разматра све молбе установа и Звездараца, јер је циљ ове општине да им учини окружење у којем бораве и живе што функционалнијим и уређенијим.

– Наша општина посебну пажњу поклања деци која су у стању социјалне потребе, као што су корисници Свратишта у Крфској. Са мном су данас овде представници из два јавна комунална предузећа, из „Градске чистоће” и „Београд-пута”, што показује нашу решеност да овај простор прилагодимо потребама деце штићеника три установе – Свратишта за децу улице, Удружења МНРО Звездара и Градског центра за социјални рад – рекао је Досковић.

Према његовим речима, у разговору са представницима надлежних јавних комуналних предузећа договорено је да се у наредном периоду асфалтирају прилазни путеви који воде до просторија ове три установе, како би се несметано приступало овим просторијама.

Извор: Беоинфо

Подели вест