shutterstock_143170786.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ДЕЧЈЕГ ИГРАЛИШТА У БЛАГАЈСКОЈ УЛИЦИ: Нови простор за најмлађе на Звездари

20.09.2024.

ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ДЕЧЈЕГ ИГРАЛИШТА У БЛАГАЈСКОЈ УЛИЦИ: Нови простор за најмлађе на Звездари
Величина слова

Председник градске општине Звездара Михаило Досковић и члан Општинског већа Милан Радичевић обишли су радове на уређењу дечјег игралишта и површине за миран одмор, који се налазе на углу Горењске и Благајске улице, а које изводи ЈКП „Зеленило – Београд”, саопштили су из Општине Звездара.

Михаило Досковић је у разговору са окупљеним грађанима истакао да је изградња новог дечјег игралишта и простора за миран одмор резултат добре сарадње Министарства за заштиту животне средине и Општине Звездара, који су финансијски подржали реализацију овог пројекта.

– Уз сагласност Секретаријата за стамбене и комуналне послове Града Београда, ЈКП „Зеленило – Београд” започело је радове након којих ће становници овог дела општине добити простор који ће моћи да користе најмлађи, као и најстарији становници, тако да ће се простор користити за игру, али и за миран одмор – рекао је Досковић.

Окупљени грађани су захвалили Општини Звездара, Министарству за заштиту животне средине и Јавном комуналном предузећу „Зеленило – Београд” на реализацији пројекта и истакли да ће по завршетку радова и најмлађи и старији становници овог дела Звездаре моћи овде да проводе своје слободно време, наводи се у саопштењу.

Извор: Беоинфо

Подели вест