Vrtic-Vrabac-32-scaled.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

У ВРТИЋУ „ВРАБАЦ” РАДИОНИЦЕ О БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ: Програм посвећен Дечјој недељи

10.10.2024.

У ВРТИЋУ „ВРАБАЦ” РАДИОНИЦЕ О БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ: Програм посвећен Дечјој недељи
Величина слова

Председница општине Нови Београд Ивана Николић обишла је вртић „Врабац” и присуствовала програму посвећеном Дечјој недељи, на којем су уприличене радионице о безбедности деце, као и дружење с полицајцима, саопштено је из Општине Нови Београд.

96e61b4b-c76a-462a-8f2c-ae7d910e7f25.jpg
београд.рс

Најмлађи Новобеограђани рецитовали су омиљене песме и уживали у музици и дружењу у дворишту вртића на Бежанијској коси.

Председница Николић честитала је малишанима Дечју недељу и поручила да ће њен рад бити апсолутно посвећен њима.

– Организоваћемо много радионица с нашим поштованим полицајцима. Захваљујем Министарству унутрашњих послова које се увек одазове учешћу у едукативним садржајима за децу – рекла је Ивана Николић која је обишла и просторије јаслене групе овог објекта с руководитељком Аном Тутић и директорком ПУ „11. април” Јеленом Дубљевић.

Vrtic-Vrabac-33-scaled.jpg
београд.рс

Догађају је присуствовао и Милош Шкаљац, начелник Полицијске испоставе Нови Београд. Његов колега, командир Предраг Младеновић, поручио је да је најважнији задатак целе заједнице безбедност деце.

7e08d72e-42a4-46e2-be3e-18801aecc466.jpg
београд.рс

Под слоганом „Ја сам дете имам план: Толеранција и љубав за сваки дан!” Градска општина Нови Београд започела је обележавање Дечје недеље пре два дана, великом приредбом за децу испред зграде Управе, а бројни занимљиви догађаји биће одржани и сутра на различитим локацијама.

Извор: Беоинфо

Подели вест