shutterstock_2247078069.jpg
shutterstock

shutterstock

Градске актуелности

АКЦИЈА ОЧИТАВАЊА ВОДОМЕРА У ВРЧИНУ: Моле се потрошачи да омогуће приступ екипама „Београдског водовода”

18.10.2024.

АКЦИЈА ОЧИТАВАЊА ВОДОМЕРА У ВРЧИНУ: Моле се потрошачи да омогуће приступ екипама „Београдског водовода”
Величина слова

Екипе Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” ће у суботу и недељу, 19. и 20. октобра, очитавати водомере у насељу Врчин, саопштавају из овог градског предузећа.

Позивају се сви становници овог насеља, као и власници викендица, да изађу у сусрет читачима БВК-а и тако помогну да ова акција протекне у атмосфери међусобне сарадње. Акција ће у случају лоших временских услова бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

Како би допринели ефикасном очитавању водомера, моле се сви потрошачи да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима...), да водомерна места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе буду откључана, те да возила буду паркирана ван шахтова.

Сарадњом са корисницима услуга унапређују се рад и квалитет пружених услуга, а заједничком акцијом водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду и рачуни правовремено достављени свим потрошачима.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на телефон 11-0-11, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор: Беоинфо

Подели вест