09.jpg
Grad Beograd

Grad Beograd

Најаве

Седница Скупштине града Београда

20.02.2023.

Седница Скупштине града Београда
Величина слова

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за уторак, 21. фебруар, у 10 часова, у Великој сали у згради Народне скупштине Републике Србије, улаз из Улице краља Милана 14, 8. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДАНа дневном реду је,између осталог, Предлог одлуке о пројекту „Београдска картица”, Предлог решења о давању сагласности на коначни нацрт споразума о раскиду уговора о јавно-приватном партнерству у обављању делатности експлоатације и одржавања система за наплату карата и управљања возилима у јавном превозу путника у Београду, као и Предлог решења о давању претходне сагласности на предлог правилника о раду Јавног комуналног предузећа „Наплата превозне услуге Београд”.
Дневни ред седнице можете погледати на линку https://gradonacelnik.beograd.rs/cir/beoinfo/1799997-nikola-nikodijevic-zakazao-osmu-sednicu-skupstine-grada-beograda_2/
НАПОМЕНА: За седницу Скупштине обавезно је акредитовање. Потребно је да редакције до понедељка, 20. фебруара до 13 часова, на мејл [email protected], акредитују своје новинаре, фотографе и сниматеље.

Подели вест