sekretarijati_34 Sekretarijat za informisanje 2.jpg
београд,рс

београд,рс

Најаве

3. седница Скупштине Града Београда

29.06.2024.

3. седница Скупштине Града Београда
Величина слова

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за понедељак, 1. јул, у 10 часова, у згради Скупштине града на Тргу Николе Пашића 6 (велика сала у приземљу),
3. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА БЕОГРАДА
На дневном реду наћи ће се Предлог одлуке о буџету града Београда за 2024. годину.
Пред градским одборницима ће се наћи и Извештај Административно-мандатне комисије са Предлогом одлуке о потврђивању мандата одборника Скупштине Града Београда, Предлог одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским oпштинама у 2024. години, као и Предлог закључка о прибављању претходног мишљења Секретаријата за финансије пре покретања поступака јавних набавки и набавки радова чија је процењена вредност преко милион динара.
Такође, на дневном реду биће и Предлог кадровског плана Градске управе града Београда, Службе за централизоване јавне набавке и контролу набавки, Службе за интерну ревизију града Београда, Канцеларије за младе и Службе главног урбанисте града Београда за 2024. годину, као и Предлог кадровског плана Омбудсмана града Београда и Градског правобранилаштва.
Напомена: неопходно је да новинари и сниматељи имају важеће новинарске легитимације.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Подели вест