sekretarijati_34 Sekretarijat za informisanje 2.jpg
Grad Beograd

Grad Beograd

Најаве

4. седница Скупштине Града Београда

12.09.2024.

4. седница Скупштине Града Београда
Величина слова

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за понедељак, 16. септембар, у 10 часова, у згради Скупштине града на Тргу Николе Пашића 6 (велика сала у приземљу),

4. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА БЕОГРАДА

На дневном реду седнице наћи ће се Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2024. години, као и Предлог одлуке о изменама Одлуке о буџету Града Београда за 2024. годину.

Пред одборницима ће се наћи и Предлог програма уређивања и доделе грађевинског земљишта за 2024. годину, Предлог одлуке о локалним административним таксама, Предлог решења о давању сагласности на ребаланс програма пословања појединих јавних предузећа за 2024. годину.

Такође, одборници ће расправљати и о једном броју предлога планова детаљне и генералне регулације од значаја за развој града Београда.

Дневни ред седнице можете погледати на сајту Града Београда на линку https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1811034-sednica-skupstine-grada-u-ponedeljak-16-septembra/

Напомена: Неопходно је да новинари и сниматељи имају важеће новинарске легитимације.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Подели вест