pozivnica I Sky.jpg
промо

промо

Београдска ризница

СУКОБ ЉУБАВИ И ИДЕОЛОГИЈЕ! Нови роман ђакона Ненада Илића у духу Матрикса

29.08.2022.

СУКОБ ЉУБАВИ И ИДЕОЛОГИЈЕ! Нови роман ђакона Ненада Илића у духу Матрикса
Величина слова

Промоција књиге „I-SKY“ ђакона Ненада Илића биће одржана у уторак 30. августа у кафетерији Букмаркер, у књижари Делфи СКЦ у 19 часова. О књизи ће, осим аутора, говорити и уредница издања Дубравка Драговић Шеховић. „I-SKY“ је футуристичка прича у најбољем духу „Матрикса“.

Где се одржава

СКЦ


Када се одржава

30. август у 19 часова


Пошто је после Седмогодишње пандемије протутњала Исламска контроверза и завршио се Велики хаос, страх од смрти превазиђен је током последњих десетак година ЈА-облацима, складиштима комплетног сећања и свих особина једне личности, који и после смрти појединца имају могућност комуникације са живима, као и са осталим постмортем облацима.

Али одједном почињу да се проносе гласине о необјашњивом гашењу ЈА-облака. Шири се паничан страх. Дин, амстердамски стручњак за маркетинг, пореклом Србин, изолован од реалности физичког света, добија од корпорације у којој ради задатак да направи кампању за умирење широке публике због ширења епидемије гашења ЈА-облака.

Узнемирени Дин, до тада удобно уљуљкан у своју изолацију, на једном од ретких пословних састанака уживо упознаје Сару, младу жену која га привлачи. Како би јој се приближио, Дин с муком савлађује препреке сопствене неуротичности. Испоставља се да Сара спада у радикалне противнике ЈА-неба...

Подели вест