2503_SBV2_01000821.jpg
Taramount

Taramount

Дечји програм

БИОСКОПИ ЋЕ ПОНОВО БИТИ ОБОЈЕНИ У ЖУТО УЗ ОМИЉЕНЕ ЈУНАКЕ! Малци поново освајају дечја срца

17.06.2022.

БИОСКОПИ ЋЕ ПОНОВО БИТИ ОБОЈЕНИ У ЖУТО УЗ ОМИЉЕНЕ ЈУНАКЕ! Малци поново освајају дечја срца
Величина слова

На велику радост најмлађих биоскопских посетилаца, највољенија и дефинитивно најзабавнија анимирана франшиза у историји добила је свој наставак! Неодољиви Малци и најсимпатичнији филмски зликовац Гру, од 25. јуна обојиће најлепшом нијансом жуте боје наше биоскопе, а карте можете купити већ данас.

Не пропустите прилику да обрадујете своје малишане али и целе породице најузбудљивијим биоскопским догађајем ове године и међу првима купите карте за овај филм! Заразни дечији смех ориће се биоскопским салама, а свечаној премијери 25. јуна у 18 часова присуствоваће и глумци који су позајмили гласове омиљеним ликовима.

Од 25. јуна „МАЛЦИ 2 – ГРУОВ ПОЧЕТАК“ приказиваће се претпремијерно у одабраним биоскопима, у синхронизованој и титлованој верзији, док ће од четвртка 30. јуна филм бити на редовном репертоару свих биоскопа, такође у обе верзије (титлована и синхронизована). 

2503_T2iV1_01014400.jpg
Taramount

 Тематика филма је већ свима позната а то је да много пре него што је постао зао, Гру је био дванаестогодишњак из предграђа, који је ‘70. година ковао план како да из свог подрума покори свет. Није ишло нарочито добро. Када су се Груу путеви укрстили са Малцима, међу којима су Кевин, Стјуарт, Боб и Ото – нови Малац са фиксном протезом и неодољивом потребом да угађа – ова необична породица удружује снаге. Заједно, изградили су своју прву јазбину, дизајнирали прво оружје и настојали да изврше своју прву мисију.

Када је злогласна суперзликовачка супергрупа ЗЛОКОБНА ШЕСТОРКА свргла свог вођу, легендарног мајстора борилачких вештина Вилија Кобру (оскаровац Алан Аркин) – Гру, њихов највернији обожавалац, добија прилику да постане нови члан. ЗЛОКОБНА ШЕСТОРКА није одушевљена маленим зликовцем у покушају, али када их Гру надмудри (и разбесни) постаће смртни непријатељ есенције зла. Док је Гру у бекству, Малци ће покушати да савладају вештину кунг фуа, како би га спасили, а Гру открива да је чак и зликовцу потребна помоћ пријатеља.

Подели вест