ZLATNA ZVEZDICA BOJCINA.jpg
промо

промо

Дечји програм

БУДИ ТИ ЗЛАТНА ЗВЕЗДИЦА БОЈЧИНА! Бесплатан фестивал дечје забавне музике у Бојчинској шуми

28.06.2022.

БУДИ ТИ ЗЛАТНА ЗВЕЗДИЦА БОЈЧИНА! Бесплатан фестивал дечје забавне музике у Бојчинској шуми
Величина слова

У оквиру манифестације Бојчинско културно лето, треће године заредом организује се фестивал дечје забавне музике „Златна звездица Бојчина" 2. јула у 20 часова на летњој сцени Бојчинске шуме.

Где се одржава

Летња сцена Бојчинске шуме


Када се одржава

2. јула у 20 часова


Фестивал забавне музике за децу, ове године се одржава по трећи пут на "Бојчинском културном лету". Солисти, узраста од 7 до 14 година изводе композиције најпознатијих композитора забавне музике, на текстове најбољих дечијих песника. Све учеснике солисте прате 2 хора, као и балерине Арт центра Сурчин. Сви учесници су са територије Градске општине Сурчин, што је велики успех за развој музичких талената општине.

Укупно 16 солиста се такмичи за ЗЛАТНУ ЗВЕЗДИЦУ БОЈЧИНА 2022. Фестивал негује праву дечију песму, а сваки од учесника добија плакету за учешће, док ће најбољи освојити плакете за I, II и III место за интерпретацију, као и за најмлађег солисту фестивала. Директор и музички продуцент фестивала је проф. музике Младен Челебић. Организатор је Културни центар Сурчин, а покровитељ Градска општина Сурчин.

Подсећамо Вас да је у току 11."Бојчинско културно лето". Манифестација је традиционално отвореног типа за све посетиоце, без улазница (бесплатни програми). До Бојчинске шуме је могуће доћи линијом ГСП-а 605, која полази од окретнице у Блоку 45 на Новом Београду.

Подели вест