Zoina ekipa, vizual.png
промо

промо

Дечји програм

ИГРАЈ СЕ ДЕТЕКТИВА ЧИТАЈУЋИ КЊИГУ: Романи који ће вас повести у узбудљиве авантуре, али и обогатити општу културу!

29.06.2022.

ИГРАЈ СЕ ДЕТЕКТИВА ЧИТАЈУЋИ КЊИГУ: Романи који ће вас повести у узбудљиве авантуре, али и обогатити општу културу!
Величина слова

Авантуристички романи за млађе основце „Два Зоина света” и „То је елементарно, драга моја Зои!” доносе кроз читање нова сазнања из исторје, географије, биологије, уметности и света моде.

У издању Креативног центра недавно су објављена два узбудљива романа намењена млађим основцима – „Два Зоина света” и „То је елементарно, драга моја Зои!” у којима детективски тим који чине Зои, Алекс, Макс, Лизета и пас Кира решава праве мистерије у Паризу и Лондону.

Поред тога што ће се добро забавити, читаоци и читатељке ће из романа о Зоиној екипи сазнати бројне занимљивости из историје, географије, биологије, уметности и света моде, а имаће прилику и да на лак, пријемчив и забаван начин усвоје најразличитија знања која ће им бити од користи за разумевање текста, али и света око себе.

Роман „Два Зоина света” Ане Гарсија Сињерис и Жордија Лабанда је узбудљива детективска авантура! Зои, Марк, Алекс, Лизета и пас Кира чине Зоину екипу. Када је Зоин тата постао главни осумњичени за крађу вредног уметничког дела, позвао је у помоћ ћерку. Зои ће са својом екипом отпутовати у Париз како би разоткрила правог лопова. На сличан начин занимљив је и роман „То је елементарно, драга моја Зои!” наведених аутора. У овој авантури Зоине екипе моћи ћете да се придружите Алекс, Марку, Лизети и Кири у лудој јурњави по Лондону! Зои је добила разгледницу од тетка Ангелине , али теткину поруку је немогуће дешифровати! Због зуба једног диносауруса и тајанственог нестанка неколико паса Зоина екипа ће упасти у врло, врло озбиљну невољу! Срећом, у помоћ им стиже Зоина сестра Матилда!

Подели вест