дечји културни центар.jpg
Дечји културни центар Београд
Screenshot

Дечји културни центар Београд
Screenshot

Дечји програм

ЗАБАВА, ИГРА И ЕДУКАЦИЈА ТОКОМ ЦЕЛОГ ЛЕТА, И ТО БЕСПЛАТНО ! Проведите лето са својим вршњацима у Београду

21.07.2022.

ЗАБАВА, ИГРА И ЕДУКАЦИЈА ТОКОМ ЦЕЛОГ ЛЕТА, И ТО БЕСПЛАТНО ! Проведите лето са својим вршњацима у Београду
Величина слова

Дечји културни центар Београд и овог летњег распуста припрема бесплатне програме и креативне радионице за децу и младе, током целог лета, који свој распуст проводе у Београду.

Где се одржава

Дечји културни центар Београд


У атељеима и студијима Дечјег културног центра Београд, у Таковској 8, деца ће имати прилику да виде процес рада и да опробају своја умећа у Атељеу за примењену уметност, Балетском студију, Ликовном атељеу, Студију глуме и другим уметничким радионицама овог центра.

Поред креативних радионица, Дечји културни центар Београд осмислио је и програм Еколошка истраживачка акција који ће се одвијати у Ташмајданском парку и на Великом Ратном острву. У еколошкој акцији на Ташмајдану деца ће се упознати са заштићеним стаблима у парку, сисарима и птицама који у њему живе, занимљивом геолошком прошлошћу овог места и историјским догађајима који су се одвијали у парку, док ће се на Великом Ратном острву упознати са природном оазом у Београду која поред вредних природних карактеристика има историјски и стратешки значај за Београд. Том приликом научиће како се прави хербаријум и препарирају инсекти, посетиће мрестилиште риба Галијаши и од еколога сазнати све о птичјим врстама, гмизавцима и сисарима који живе на острву.

Пријављивање за учешће на радионицама и програмима је неопходно, а врши се позивом на број 011/ 32 42 011, радним данима од 8 до 15 часова.

Овде можете погледати програм радионица 

Бесплатни летњи програми за децу током летњег распуста у Дечјем културном центру Београд.docx

Подели вест