3 (2).JPG
ГО Батајница, промо

ГО Батајница, промо

Дечји програм

НОВИ СКРИВЕНИ БАТАЈНИЧКИ ЏЕП! Мештани овог места су добили ново место за играње и шетњу намењен свим генерацијама

08.08.2022.

НОВИ СКРИВЕНИ БАТАЈНИЧКИ ЏЕП! Мештани овог места су добили ново место за играње и шетњу намењен свим генерацијама
Величина слова

У Улици Батајничких жртава број 1., а под покровитељством градске управе Батајница направњено је игралиште које заузима површину нешто већу од хиљаду и по квадрата. Ново игралиште у Батајници идеално је заштићено од саобраћаја, има осветљен прилаз, приступне стазе и мобилијер који је намењен свим генерацијама.

Део за најмлађе опремљен је клацкалицама, тобоганом и љуљашкама на гумираним подлогама, новим светиљкама и бетонским клупама за пратиоце. У централном делу игралишта бетониран је терен за баскет, опремљен кошем и ограђен према прописима да не би угрожавао околне баште.

 У трећем сегменту игралишта је сеник са столом за друштвене игре и четири бетонске клупе, а када временске прилике буду дозволиле, додатно ће бити уређене зелене површине. Добра расвета соларним светиљкама, повезаност стазама и зеленим површинама тек ће овај скривени батајнички џеп учинити посећеним простором за безбедну дечију игру, спортске радости и дружење, а његово уређење и формирање финансирано је из буџета Градске општине Земун.

Подели вест