image001 (6).jpg
промо

промо

Дечји програм

МРАК ЈЕ ИДЕАЛНО ВРЕМЕ И МЕСТО ЗА ИГРУ! Луткарска представа у Малом позоришту Душко Радовић поводом великог јубилеја

07.09.2022.

МРАК ЈЕ ИДЕАЛНО ВРЕМЕ И МЕСТО ЗА ИГРУ! Луткарска представа у Малом позоришту Душко Радовић поводом великог јубилеја
Величина слова

У Малом позоришту "Душко Радовић" у суботу 10. септембра у 18 часова биће изведена премијерно луткарска представа за децу "Кад је био мрак", којом ће бити обележен јубилеј 100 година од рођења песника и писца Душка Радовића.

Где се одржава

Мало позориште "Душко Радовић"


Када се одржава

10. септембра у 18 часова


Поводом великог јубилеја Мало позориште "Душко Радовић" организује викенд посвећен овом великану српске књижевности. Ова луткарска представа је по мотивима поезије и прозе за децу Душана Радовића

Поштована децо, будите искрени и строги према свима које волите, до којих вам је стало, а лепо васпитани за све према којима сте равнодушни.

Душко Радовић

 Нека деца се понекад боје мрака, али мрак је исто тако идеално време и место за игру – мрак је свет прича за лаку ноћ, свет снова, страшних и смешних животиња и чудовишта, свет игара које се играју у мраку, свет измишљања, замишљања и маште у којем је све могуће. Мрак је и оно чиме започиње свака представа. „Угаси се! Угаси се (светло)!“ па да почнемо.

Премијера ове представе је заказана за суботу, 10. септембра у 18 часова, а колико већ сутрадан, 11. септебра, можете погледати репризу која је заказана тачно у подне. 

Подели вест