Miralem Čaušević.JPG
Миралем Чаушевић

Миралем Чаушевић

Дечји програм

БУДИ ПОБЕДНИК СУРВАЈВЕРА ЗА НАЈМАЛАЂЕ СА НАЂОМ И НЕВЕНОМ! Спортска манифестација у Београду на води

20.09.2022.

БУДИ ПОБЕДНИК СУРВАЈВЕРА ЗА НАЈМАЛАЂЕ СА НАЂОМ И НЕВЕНОМ! Спортска манифестација у Београду на води
Величина слова

Сурвивор за најмлађе у Београду на води од 18. септембра до 8. октобра, где ће, победница овогодишњег Сурвивор Србија, Невена Блануша и трећепласирана, Нађа Ерић, наћи у улози тренера такмичарских екипа састављених од малишана узраста од 7 до 10 година. Спортска манифестација „Буди победник“ одржаће се у Савском парку, од 11 до 13 часова.

Где се одржава

Београд на води


Када се одржава

18. септембара - 8. октобра


Током четири недеље, колико је предвиђено да манифестација „Буди победник“ траје, за победу и бројне награде надметаће се две такмичарске екипе. После загревања уз спортско-музичку анимацију, следи мини квиз знања. Малишани који буду најбрже размишљали постаће капитени, а затим ће, уз помоћ Нађе и Невене, одабрати чланове својих тимова. Такмичење екипа у спортско-забавним играма неодољиво подсећа на надметања у популарном ТВ шоу програму Сурвивор. Победнички тим се проглашава сваке недеље на основу броја сакупљених бодова.

Спортска надметања ће се одвијати једном недељно, укупно четири пута – 18. септембра, 24. септембра, 1. октобра и 8. октобра. Не пропустите прилику да својој деци приуштите могућност јачања спортског духа заједно с њиховим омиљеним узорима, у једној од најлепших зелених оаза у Београду. Све учеснике очекују вредне награде.

Мале такмичаре можете да пријавите СМС поруком на број 061/2474 576.

Подели вест