image.png
промо

промо

Дечји програм

ДАНИ УМЕТНИЧКЕ ИГРЕ У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ: Богат програм за љубитеље балетске уметности свих старосних доба

23.01.2023.

ДАНИ УМЕТНИЧКЕ ИГРЕ У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ: Богат програм за љубитеље балетске уметности свих старосних доба
Величина слова

Градска општина Савски венац, Кућа краља Петра Првог и Национална фондација за уметничку игру организоваће Дане уметничке игре који ће бити одржани од 24. до 31 јануара у просотру Куће Краља Петра Првог (Васе Пелагића 40).

Где се одржава

Кућа краља Петра Првог


Када се одржава

31. јануар


Током свих дана трајаће изложба фотографија које су настале кроз богату историју Београдског фестивала игре кој се одржава претходне две деценије. Када је реч о самој изложби, фотографије ће бити израђене на лаганом пенастом материјалу. - десет фотографија биће изложено у собама Куће краља Петра Првог. 

У наредним данима смењиваће се различите активности: први час балета са Наталијом Петровић, који ће окупити децу узраста од пет до десет година (24. јануар у 12 часова), пројекција филма "Карла" о чувеној балетској уметници Карли Фрачи (25. јануар у 12 часова), час балета са балерином Леном Ћулибрк за децу од седам до 14 година (26. јануар у 13 часова), предавање о историји игре са балетским педагогом Маријом Јанковић и наступ најмлађих ученика Балетске школе Националне фондације за игру (30. јануар у 16 часова). 

Подели вест