unnamed.jpg
Немања Кнежевић, КЦБ

Немања Кнежевић, КЦБ

Дечји програм

КРЕИРАЈ СОПСТВЕНУ КЊИЖИЦУ: Радионица за децу „Поруке за будућност" ангажоваће све заљубљенике у писану реч, цртеж и машту

01.02.2023.

КРЕИРАЈ СОПСТВЕНУ КЊИЖИЦУ: Радионица за децу „Поруке за будућност" ангажоваће све заљубљенике у писану реч, цртеж и машту
Величина слова

Радионица за децу узраста од девет до дванаест година под називом „Поруке за будућност" биће одржана у суботу 4. фебруара у Салону Музеја савремене уметности.

Где се одржава

Салон Музеја примењене уметности


Када се одржава

4. фебруар


Ако имате између девет и дванаест година и волите да маштате са другарима, да изразите своје мишљење и смишљате приче, да цртате и пишете, ова радионица је право место за вас. Радионицу воде Ивана Богићевић Леко, позоришна редитељка и Наташа Чакић Симић, луткарка позоришта „Душко Радовић“. Радионица се реализује у оквиру 59. Октобарског салона и последње изложбе у оквиру ове манифестације која траје до краја фебруара, а на којој су представљени радови уметнице Ане Адамовић и списатељице Дубравке Угрешић.

Од радова са радионице биће штампана књижица са радовима, коју ће сви учесници добити на поклон! Радионица је бесплатна и отворена за децу узраста од 9 до 12 година, а сав неопходни материјал, оловке, папири и освежење су обезбеђени. Број учесник аје ограничен на 12, а пријаве се могу остварити путем мејла [email protected] најкасније до петка 3. фебруара 2023.

Подели вест