likovno putovanje.jpg
промо

промо

Дечји програм

ПРИЈАВИ СЕ НА ПРОЛЕЋНИ ЦИКЛУС КРЕАТИВНИХ РАДИОНИЦА! Ликовно путовање у Ранчићевој кући

20.02.2023.

ПРИЈАВИ СЕ НА ПРОЛЕЋНИ ЦИКЛУС КРЕАТИВНИХ РАДИОНИЦА! Ликовно путовање у Ранчићевој кући
Величина слова

Пролећни циклус креативних радионица „Ликовно путовање“ Центра за културу Гроцка, намењених млађим основцима, отпочиње са радом у марту 2023. године.

Где се одржава

Центар за културу Гроцка


Ликовна радионица Центра за културу Гроцка у пролећном циклусу наставља креативно-едукативно путовање у откривању света уметности. Упознаје полазнике са основама ликовног језика, темама и техникама, уметницима и уметничким правцима, подстиче дечје стваралаштво, развија интересовање и љубав према ликовној култури и уметности.

У тромесечном пролећном издању, Ликовна радионица траје од 1. марта до 31. маја 2023. године, и одвија се у просторијама школа ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој и ОШ „Свети Сава“ у Врчину – издвојено одељење „Доња Мала“ школа.

likovna radionica.jpg
Promo

Прилагођен приступ радионичара у раду са децом основношколског узраста, остварени резултати, велико интересовање и бројност полазника, недвосмислено указују на потребу за ликовним изражавањем. Уз наглашену едукативну димензију радионичарског рада, полазници се упознају са сопственим талентима и могућностима, као и процесом стварања, који директно утиче на развијање визуелне перцепције и финих моторичких вештина. Један од битних сегмената раде јесте и упознавање са културним наслеђем, вредностима и знаменитостима територије на којој живе.

За пријављивање и додатне информације:

- Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21;

- Мика Ловре Миловић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Врчину, 064 283 05 01;

- Марион Дедић, дипл. сликарка, ликовни педагог Центра за културу Гроцка, руководи радом Ликовне радионице у Гроцкој, 063 346 949;

Подели вест