Galerija Harry Potter_Istraži Hogvorts kroz Galeriju.jpg
промо

промо

Дечји програм

ЧАРОБЊАЧКИ СВЕТ НАДОХВАТ РУКЕ! Хогвортс заједно са Хари Потером стиже у Галерију

08.03.2023.

ЧАРОБЊАЧКИ СВЕТ НАДОХВАТ РУКЕ! Хогвортс заједно са Хари Потером стиже у Галерију
Величина слова

Од петка, 10. марта, до недеље, 9. априла, посетиоци Галерије имаће прилику да истраже очаравајуће тематске садржаје инспирисане култним сценама из чувеног серијала филмова о Харију Потеру. Харрy Поттер: Истражи Хогвортс кроз Галерију је резултат одличне сарадње између Wарнер Брос. Тхемед Ентертаинмент, Галерије и ЕвентБоx-а.

Где се одржава

ТЦ Галерија


Када се одржава

10. март - 9. април


Ово је идеална прилика да се прослави Чаробњачки свет. Одмах по уласку у тематски парк, посетиоци ће моћи да виде фантастичну реплику Хогвортс експрес воза, да разгледају Хагридову колибу, као и да се опробају у игри инспирисаној бацањем квафл лопте и квидичом.

Посетиоци ће такође моћи да уживају у невероватним призорима истражујући вињету инспирисану Забрањеном шумом и фотографишу се са магичним створењима скривеним у дрвећу. Обожаваоци ће у магичном путовању кроз Хогвортс имати прилику и да бриљирају у тривиа квизу, покажу таленат на часовима валцера или учествују на Маскенбалу чаробњака.

Такмичење у тривиа квизу биће одржано сваког викенда у три термина – 11. и 12. марта од 13.30, 18. и 19. марта од 17 часова и 25. и 26. марта од 19.30. Часови валцера ће такође бити организовани викендима у три наврата: 11. и 12. марта у 13 часова, 18. и 19. марта у 16.30 и 25. и 26. марта у 19 часова. Маскенбал чаробњака за најверније љубитеље Харија Потера биће организован у суботу, 1. априла, са почетком у 17.30.

На Градском тргу, обожаваоци Харија Потера и Хогвортс школе магије имаће прилику да се фотографишу поред 3Д тематског, артистичког мурала, који је дело реномираних уметника атељеа Марија и Стеван Солн Марг & Wунсте.

Чланове Галеријиног програма лојалности очекује још једно изненађење на излазу из тематског парка, па ће посетиоци који буду скенирали QР код моћи да одиграју квиз знања „Колико добро познајеш Хари Потер свет“ на апликацији, уз прилику да освоје до 25.000 бодова који се могу конвертовати у е-ваучере за наредне куповине у Галерији.

Корисници Дунав осигурања, картица Алта банке и Yеттел апликације имаће шансу да освоје Хогвортс пасоше у посебним кампањама партнера пројекта (количине су ограничене).

За најверније фанове Харија Потера Цинеплеxx Галерија припрема велики Хари Потер маратон, па током марта и априла не пропустите прилику да посетите биоскоп и присетите се свих авантура најпопуларнијег младог чаробњака по промотивним ценама од 500 динара за појединачне филмове, као и од 3.500 динара за пакет од свих осам филмова.

Радно време Галерије је сваког дана од 10 до 22 часа, а Харрy Поттер: Истражи Хогвортс кроз Галерију ће током целокупног трајања бити отворен за посетиоце од 13 до 21 час , без могућности заказивања термина, на три локације: Кула трг у приземљу, Савски трг и Градски трг на 1. спрату.

Подели вест