NASLOVNA (1).JPG
ГО Земун промо

ГО Земун промо

Дечји програм

СВАКИ СУСРЕТ И РАЗМЕНА ИСКУСТВА ДИРЕТКНО УТИЧЕ НА НАШЕ НАПРЕДОВАЊЕ! Пријем за учеснике Еразмус+ пројеката у Општини Земун

09.03.2023.

СВАКИ СУСРЕТ И РАЗМЕНА ИСКУСТВА ДИРЕТКНО УТИЧЕ НА НАШЕ НАПРЕДОВАЊЕ! Пријем за учеснике Еразмус+ пројеката у Општини Земун
Величина слова

Ученици и колектив ОШ "Светислав Голубовић Митраљетa" дочекали су 6. марта своје другове и, такође, учеснике у Еразмус+ пројекту, T. A. L. E. S. и CODE:STEAM.

Трећег дана боравка у Батајници, за ученике, наставнике и професоре из девет школа и седам земаља - Бугарске, Грчке, Литваније, Румуније, Турске, Италије и Шпаније, приређен је пријем и сусрет са председником Градске општине Земун Гаврилом Ковачевићем, на коме је била присутна и начелница Управе Тијана Бакић и директор школе домаћина Игор Војновић.

pokloni.JPG
ГО Земун промо

"Сваки сусрет, свака размена искустава и упознавање са другим културама директно утичу на наше напредовање у друштву и узрастање у личности, а сви ми, ма колико се разликовали, припадамо истој мајци земљи, исти су нам корени, и имамо заједничку будућност. Ми старији вама морамо обезбедити услове за живот у миру и благостању", рекао је између осталог председник Ковачевић у свом поздравном обраћању. 

Добра атмосфера сусрета наставила се разменом поклона, а дружење са учесницима Еразмус+ пројекта настављено је обиласком историјско-културних и природних лепота вароши земунске.

hleb i so.JPG
ГО Земун промо

После дана проведених у радионицама из области психологије и нових технологија, овакав активни одмор и разгледање Београда и Земуна за 40 ученика и 25 наставника из иностранства представљало је нову прилику да нешто ново науче о земљи својих домаћина, њиховој историји, обичајима, култури, што је и примарна мисија "мобилности" Еразмус+ програма.

Подели вест