010.jpg
промо

промо

Дечји програм

НАЈПОЗНАТИЈА ИТАЛИЈАНСКА БРАЋА СТИЖУ У БИОСКОПСКЕ САЛЕ! Нова анимирана авантура - Супер Марио браћа филм

10.03.2023.

НАЈПОЗНАТИЈА ИТАЛИЈАНСКА БРАЋА СТИЖУ У БИОСКОПСКЕ САЛЕ! Нова анимирана авантура - Супер Марио браћа филм
Величина слова

На велику радост биоскопске публике свих генерација, 5. априла у наше биоскопе стиже најузбудљивија, најдуховитија и најживописнија анимирана авантура икада “СУПЕР МАРИО БРАЋА ФИЛМ” (THE SUPER MARIO BROS. MOVIE)!

Марио, Луиђи, Принцеза Пич, Тоуд и остали преслатки ликови увешће нас у незаборавну причу о другарству, упорности и љубави, обогаћену лудим авантурама и јединственим хумором који ће измамити осмехе и деце и одраслих. 

“СУПЕР МАРИО БРАЋА ФИЛМ” у нашим биоскопима приказиваће се синхронизовано и титловано, а неки од најталентованијих глумаца својим гласовима оживели су јунаке ове приче, како у оригиналној, тако и у верзији на нашем језику.

На вама је само да одаберете омиљени биоскоп и препустите се потпуно новом универзуму у коме су чуда могућа!

014 (1).jpg
промо

По први пут, култни брендови индустрије забаве Илуминејшн и Нинтендо, удружили су снаге како би створили СУПЕР МАРИО БРАЋА ФИЛМ, нову авантуру на великом платну, у којој су гласове позајмили неки од најистакнутијих водоинсталатера у протекле четири деценије.

Инспирисан светом Нинтендове Марио игрице, филм позива публику у живописан, узбудљив нови универзум, какав до сада није створен, како би доживели посебно биоскопско искуство, пуно акције и комичних сцена.

009.jpg
промо

Док раде испод земље, како би поправили водоводне цеви, водоинсталатери из Бруклина, Марио (Крис Прат/Ђорђе Стојковић) и његов брат Луиђи (Чарли Деј/Ђорђе Виктор Влајић) кроз мистериозне цеви долазе у магични свет. Али пошто се раздвајају, Марио креће на епско путовање, у потрагу за Луиђијем.

Уз помоћ становника Краљевства печурака Тоуда (Киган Мајкл Кеј/Лако Николић) и тренинга које му води одлучна владарка Краљевства, Принцеза Пич (Ања Тејлор-Џој/ Марина Кауцки), Марио добија сопствену моћ.

003.jpg
промо

 Карте су већ у продаји, зато не губите време, одаберите најбоља места и забава може да почне!

Подели вест