Cats in the Museum 2.jpg
промо

промо

Дечји програм

ДА ЛИ МАЧКА И МИШ МОГУ ПОСТАТИ ПРИЈАТЕЉИ? Нова синхронизована авантура за све узрасте

16.03.2023.

ДА ЛИ МАЧКА И МИШ МОГУ ПОСТАТИ ПРИЈАТЕЉИ? Нова синхронизована авантура за све узрасте
Величина слова

Чудесно пријатељство у најновијој синхронизованој анимацији "Мачке у музеју" - од 13. априла у домаћим биоскопима. Да ли мачка и миш могу постати пријатељи, а потом услед изазова које живот носи и задржати своје пријатељство?

Од креатора предстојеће биоскопске анимације "Мачке у музеју" Василија Равенског и Џерија Сволоуа, иначе једног од аутор познате франшизе "Ледено доба", стиже одговор на ово питање.

Након суперхеројске анимације "Баш супер" која је недавно заживела на биоскопском платну, за пролетњи период следи још једна маштовита цртана прича намењена најмлађој публици. Од 13. априла на великом платну наступају "МАЧКЕ У МУЗЕЈУ".

Macke-u-muzeju-B2.jpg
промо

Док покушава да побегне од надолазеће поплаве млади мачак Винсент и његов нови пријатељ миш Морис сакривају се у старом клавиру. Када инструмент изненада заврши у музеју Винсент упознаје елитни тим мачака који годинама чува ремек-дела од глодара и других штеточина. Иако годинама сања да пронађе праву мачију породицу и жуди за осећањем припадности, он не жели да изгуби свог пријатеља који му је спасао живот, те је Винсент приморан да сакрива Мориса. Међутим, мишић има једну слабост, а то је да воли да гризе најпознатија музејска ремек-дела.

И све постаје још компликованије када као гостојућу поставку у музеј стиже једно од највећих светских ремек-дела као што је Мона Лизе. То је сан сваког миша да сажваће фантастично сликарско дело. Међутим ни Винсент, ни Морис, ни остале мачке присутне у музеју нису свесне чињенице да неко има намере да је украде и Винсет мора да скупи храбрости и паметно приступи спашавању Давинчијевог ремек-дела. Он се труди да сачува репутацију музеја и освоји Клеопатрино срце, прелепе мачке задужене за египатску збирку музеја.

Подели вест