INSIDE OUT 2-ONLINE 4.jpg
промо

промо

Дечји програм

„У МОЈОЈ ГЛАВИ 2" У БИОСКОПИМА ОД 13. ЈУНА: Анксиозност, завист, срамота и смор као нове емоције у наставку популарне Дизни анимације

29.03.2024.

„У МОЈОЈ ГЛАВИ 2" У БИОСКОПИМА ОД 13. ЈУНА: Анксиозност, завист, срамота и смор као нове емоције у наставку популарне Дизни анимације
Величина слова

Сви који се сећају фантастичне оригиналне и маштовите приче од пре девет година, сада 13. јуна моћи че да сазнају шта се све ново дешава у продужетку авантуре која и даље прати јунакињу у чијој глави "царују" различите емоције.

Када се одржава

13. јун


Године 2015. у биоскопима је заживела анимирана прича о девојчици у чијој глави се, након пресељења у други град јављају и смењују емоције. Радост, Туга, Бес, Страх и Гађење имали су водеће улоге где су налик човечуљцима управљали свакодневним животом девојчице Рајли.

Веома инспиративна и осмишљена прича није прошла незапажено и већ тада овенчана је наградом Оскар за најбољи анимирани филм, а након скоро деценију Дизни и Пиксар поново завирују у Рајлин ум додавајући јој још четири нове емоције, које је преплављују.

Гласићи у Рајлиној глави познају је врло добро, међутим промене су извесне и то баш у тренутку када главни штаб почне изненада да се руши како би се направио простор за нешто потпуно неочекивано. Нове емоције!
Дотадашњих 5 оригиналних осећања (Радост, Туга, Бес, Страх и Гађење) које је успешно водило операцију на свим нивоима, није сигурно како да наступи и "осећа се" када се пред њима појаве нови цимери - Анксиозност, Завист, Смор и Стид.

Подели вест