музика
shutterstock

shutterstock

Дечји програм

РОК КОНЦЕРТИ ЗА НАЈМЛАЂЕ У НЕДЕЉУ: У оквиру манифестације „Београдски дани породице 2024” на централној бини деца изводе рок нумере

17.04.2024.

РОК КОНЦЕРТИ ЗА НАЈМЛАЂЕ У НЕДЕЉУ: У оквиру манифестације „Београдски дани породице 2024” на централној бини деца изводе рок нумере
Величина слова

Музика је једна од најсугестивнијх уметности, а како деца доживљавају и изводе рок музику посетиоци „Београдских дана породице” ће моћи да чују у недељу на Тргу Републике.

Где се одржава

Београд; Трг Републике


Када се одржава

21. април


Породица је нуклеус сваког друштва, а нажалост живимо у временима када форма традиционалне породице тешко опстаје и зато не смемо никада да одустанемо од борбе за породицу, јер на крају крајева и сви ми који живимо у Србији смо једна велика породица, српски народ и сви грађани ове земље, изјавио је председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић поводом почетка манифестације „Београдски дани породице”.

У недељу 21. априла очекује нас богат програм на централној бини на Тргу Републике, чију окосницу чини дечји рок концерт. Програм почиње представом „Побуна играчака”, док ће у џез, блуз и рок зони моћи да се чују бројни бендови.

„Београдски дани породице” представљају манифестацију чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић.

ПРОГРАМ ЗА 21. АПРИЛ, НЕДЕЉА

ЦЕНТРАЛНА БИНА (Трг Републике)

12:00 до 12:45 Дечја представа: „Побуна играчака” – ДКЦ
13:00 до 14:00 На видео бимовима видео материјали
14:00 до 15:00 Дечји рок концерт
15:00 до 16:00 Дечји рок концерт
16:00 до 17:00 Дечји рок концерт

ЗОНА ЏЕЗ, БЛУЗ И РОК МУЗИКЕ (локација Делијска чесма)
ОД 12:00 ДО 19:00

Горица and the Groovyheadz
The bad week
Fish in Oil
Sugar bee

ПРАТЕЋИ ПРОГРАМ: Улични артисти на бројним пунктовима у Кнез Михаиловој улици

Подели вест