unnamed.jpg
промо

промо

Дечји програм

БАЈКА „ПЕПЕЉУГА” СА АНИМАЦИЈАМА НА ПЕСКУ УЗ РУСКИ СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР: Породични спектакл у до сада невиђеном руху пред Београђанима

22.04.2024.

БАЈКА „ПЕПЕЉУГА” СА АНИМАЦИЈАМА НА ПЕСКУ УЗ РУСКИ СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР: Породични спектакл у до сада невиђеном руху пред Београђанима
Величина слова

Пустоловине чувене јунакиње из популарне бајке биће приказане са анимацијама на песку уз руски симфонијски оркестар 6. октобра у МТС дворани.

Где се одржава

Дечанска 14


Када се одржава

6. октобар


Породични спектакл, бајка Пепељуга у до сада невиђеном руху, биће изведена 6. октобра у поподневном термину од 12 часова у мтс Дворани. Реч је о музичкој бајци са анимацијама на песку, коју прати Симфонијски оркестар из Русије и која до сада није изведена у Београду. Куповина карата већ од данас је могућа на mtsdvorana.rs и благајни мтс Дворане.

„Пепељуга” уз анимације на песку, наратора и симфонијски оркестар који ће свирати музику из истоименог балета Сергеја Прокофјева приближиће публици чувену бајку на један потпуно другачији начин. Симфонијским оркестром диригује Маестро Алексеј Чижик из Санкт Петерсбурга, док је уметница на песку Јулија Лабутина.

Родитељима и деци преостаје да се препусте овом занимљивом садржају и да виде да ли је Пепељугина ципелица пронађена и шта је принц урадио после поноћи?

Наравно, епилог бајке сви знају, те ће публика и руски уметници „заједно” успети да победе Пепељугину маћеху и њене две зле сестре. Пепељуга ће постати омиљена краљица у краљевству и биће срећна до краја живота.

Подели вест