KAVEZ.jpg
промо

промо

Дечји програм

ДОБ ПРЕДСТАВЉА ПОЗОРИШНИ ПРОГРАМ НАМЕЊЕН ТИНЕЈЏЕРИМА: Ове представе обрађују актуелне теме из живота тинејџера

10.05.2024.

ДОБ ПРЕДСТАВЉА ПОЗОРИШНИ ПРОГРАМ НАМЕЊЕН ТИНЕЈЏЕРИМА: Ове представе обрађују актуелне теме из живота тинејџера
Величина слова

Наредне недеље на програму су две представе које ће бити изведене у Великој сали Дома омладине Београда, а посвећене су темама са којима се суочавају тинејџери.

Где се одржава

ДОБ


Када се одржава

13. мај


Дом омладине Београда и Студио Центар настављају са реализацијом едукативног позоришног програма намењеног тинејџерима. Сваког месеца публика – млади, али и њихови родитељи, наставници и педагози, у ДОБ-у могу да види представе које обрађују актуелне теме из живота тинејџера: наркоманија, вршњачко насиље, маргинализоване групе младих, проблеми одбацивања, отуђење, анорексија… Истовремено, кроз овај циклус представа, ДОБ и Студио Центар креирају платформу за разговор о свему ономе што директно утиче на живот и сазревање тинејџера.

Наредне недеље на програму су две представе које ће бити изведене у Великој сали Дома омладине Београда: у понедељак, 13. маја од 20 часовах публика ће моћи да погледа представу „Кавез" – о борби да се буде прихваћен од стране околине, док је у среду, 15. маја од 20 часова на репертоару представа "Је л’ имаш грам?" – о проблемима злоупотребе психоактивних супстанци.

Улазнице се могу набавити на Благајни Дома омладине и свим другим ефинити продајним местима, као и онлајн на www.efinity.rs. Цена улазница у слободној продаји је 800 динара, док су за школске и групне посете обезбеђени додатни попусти. Заинтересовани за групне попусте све информације могу добити путем мејла [email protected].

Подели вест