unnamed (1).jpg
DARJA STRAVS TISU

DARJA STRAVS TISU

Дечји програм

„КРЦКО ОРАШЧИЋ“ ПРЕД БЕОГРАДСКОМ ПУБЛИКОМ: Раскошна декорација и костими уз музику Чајковског

30.06.2024.

„КРЦКО ОРАШЧИЋ“ ПРЕД БЕОГРАДСКОМ ПУБЛИКОМ: Раскошна декорација и костими уз музику Чајковског
Величина слова

Крцко Орашчић, најомиљенији божићни балет, враћа се 24. и 25. децембра у МТС Дворану у спектакуларном извођењу Украјинског класичног балета.

Где се одржава

МТС дворана


Када се одржава

24. децембар до 25. децембар


Београдска публика имаће прилику да ужива у чаробном свету Кларе, дјевојчице која открива изванредан дар испод божићног дрвца - дрвену лутку Крцка Орашчића и креће у чудесне авантуре, уз безвременску музику Петра Илијича Чајковског.

Након низа распродатих турнеја у Хрватској и региону, Украјински класични балет поновно долази у Београд са својом хваљеном продукцијом, једног од најпознатијих и најизвођенијих балета на свету.

unnamed (2).jpg
DARJA STRAVS TISU

 Традиционална кореографија обогаћена је модерним сценографским и режисерским решењима, раскошним декорацијама и костимима, као и сувременим видео пројекцијама.

Трупа, чији су солисти прваци најпрестижнијих европских позоришта, само у последње две плесне сезоне одржала је више од 200 балетних представа, а само у прошлој години њиховo извођење Крцка Орашчића погледало је више од 50. 000 гледалаца широм Европе.

unnamed.jpg
Дарја Стравс Тису

Ове сезоне, публика ће бити део чаробне божићне атмосфере и легендарне зимске приче представљене у потпуно другачијем издању, која већ генерацијама осваја срца публике широм света.

Карте се могу купити на сајту mtsdvorana.rs и на благајни МТС дворане.

Подели вест