MSP_6037 (1).jpg
Марко Симић

Марко Симић

Филмски и позоришни програм

НОВА ХИТ АКЦИОНА КОМЕДИЈА КОНАЧНО У БИОСКОПИМА! Дивљаци су стигли у сале и дочекао их је громогласан аплауз

10.06.2022.

НОВА ХИТ АКЦИОНА КОМЕДИЈА КОНАЧНО У БИОСКОПИМА! Дивљаци су стигли у сале и дочекао их је громогласан аплауз
Величина слова

Синоћ је пред пуном салом премијерно приказана акциона комедија “ДИВЉАЦИ” домаћој публици у биоскопу Cineplexx. Део ауторске и глумачке екипе фотографисао се на црвеном тепиху дружећи се са публиком, а своју подршку дале су и колеге.

По завршетку филма део екипе коју чине слева надесно редитељ Дарио Лоњак, глумци Бранко Јанковић, Ален Ливерић и Дејан Аћимовић, продуцент Јозо Патљак, сценариста Велимир Гргић и сценограф Антонио Патљак поклонила се гледаоцима у сали и потом добила заслужени аплауз.

MSP_5948.jpg
Марко Симић

 Оно што овај филм одваја од осталих је то да се радња дешава лета 2018. године, Светско првенство у фудбалу - у сусрет финалу у Москви, у хрватским градовима влада опште "лудило", које је понело и наше главне јунаке. Зоља (Ален Ливерић), Јасмин (Бранко Јанковић) и Мали (Борко Перић) решавају да опљачкају малу радњу да би набавили новац за пут у Русију. Бежећи од полиције прелазе границу с Босном и Херцеговином и залутају у шуми где их чека изненађење. Ако сте помислили да планирана мала пљачка може да прође испод радара, варате се. Много непредвиђених ствари ће им се успут догодити (да не откривамо баш све).

Овај филм можете погледати у свим биоскопским салама широм Србије.

Подели вест