Elvis, Warner Bros. 04.jpg
Warner Bros

Warner Bros

Филмски и позоришни програм

ОСВАЈАО ЈЕ СРЦА СВИХ ДЕВОЈАКА ШИРОМ СВЕТА ПЕСМОМ И ПЛЕСОМ! Коначано долази на велика платна највећи краљ рока

17.06.2022.

ОСВАЈАО ЈЕ СРЦА СВИХ ДЕВОЈАКА ШИРОМ СВЕТА ПЕСМОМ И ПЛЕСОМ! Коначано долази на велика платна највећи краљ рока
Величина слова

Ексклузивна претпремијера филма ЕЛВИС, редитеља База Лурмана и студија Warner Bros у дистрибуцији Blitz filma, одржаће се у свим CineStar биоскопима у Србији 22. јуна, док је у београдском CineStar 4DX биоскопу у Ада Маллу планирана специјална пројекција уз ВИП журку (Rooftop party) од 19 часова.

Када се одржава

22. јун


Прави филмски парти, какав се може доживети широм света, одржаће се непосредно након пројекције на тераси Цинема Бара на последњем спрату Ада Мала уз један од најлепших погледа на Београд. Публика и све званице уживаће уз летње битове веома тражене DJ Miss Millie, а плесна група  „Swing ’n’ roll“ заплесаће „Bugi vugi“ и подсетити на раздобље када је Елвис постао популаран. За најсрећније посетиоце биће припремљени и изузетни геџети из филма.

Elvis, Warner Bros. 02.jpg
Warner Bros

Оригинални soundtrack филма о краљу рока већ има легендарни статус, јер учествују: Eminem, Diplo, Chris Isaak, Maneskin, Doja Cat, Ceelo Green, Tame Impala и многи други тако да публику очекује, уз одличан филм, и много добре музике.

У овом веома актуелном остварењу, које је публика на филмском фестивалу у Кану наградила 12-оминутним овацијама, главне улоге тумаче нова млада звезда Остин Батлер и оскаровац Том Хенкс. Филм истражује музику и живот непоновљивог Елвиса Прислија, а све кроз призму његовог компликованог односа са загонетним менаџером, пуковником Томом Паркером (Хенкс). У средишту тог путовања је и однос са једном од најзначајнијих и најутицајнијих особа у Елвисовом животу, Присилом Присли.

Elvis, Warner Bros. 03.jpg
Warner Bros

Улазнице за претпремијеру су у продаји онлине или на благајни биоскопа, а куповином улазнице за београдску пројекцију аутоматски се добија могућност присуства незаборавном партију на најлепшој тераси у граду.

Подели вест