2540_D019_00095R.jpg
Taramount

Taramount

Филмски и позоришни програм

ШТА УРАДИТИ КАД ЗАЗВОНИ ЦРНИ ТЕЛЕФОН КОЈИ НЕ РАДИ? Доживите незаборавно искуство које леди крв у жилама

21.06.2022.

ШТА УРАДИТИ КАД ЗАЗВОНИ ЦРНИ ТЕЛЕФОН КОЈИ НЕ РАДИ? Доживите незаборавно искуство које леди крв у жилама
Величина слова

Филм “Црни телефон” од четвртка, 23. јуна, на редовном репертоару биоскопа широм Србије. Хорор од ког вам се језа спушта низ кичму, а срце убрзано куца одушевиће и најзахтевније љубитеље жанра и представити причу која ће вас дуго прогањати.

Финија Шоа, стидљивог, али паметног 13-годишњег дечака, отео је садистички убица и заробио у звучно изолованом подруму где вриштање нема никакве сврхе. Када искључени телефон на зиду почне да звони, Фини открива да може да чује гласове претходних жртава убице. Они су мртви али труде се да оно што се догодило њима, не задеси и Финија. Телефон не ради, али звони.

2540_D009_00023.jpg
Taramount

Главна улога припала је једном од најбољих глумаца данашњице који је четири пута био номинован за Оскара, Итану Хоку. Многи су се сложили да му је ово најстрашнија и најкомплекснија улога у каријери, која крунише његов досадашњи рад. Уз Хока, сјајни млади глумац Мејсон Темс бриљира у својој дебитантској улози на великом платну.

Редитељ, сценариста и продуцент филма “Црни телефон” је Скот Дериксон, који се овим филмом враћа својим коренима, филмовина страве и ужаса.

Подели вест