Najava konkursa SRP (1).jpg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

ПРЕТОЧИ СВОЈЕ ВИЂЕЊЕ ДАНАШЊИЦЕ У УМЕТНОСТ: Отворен конкурс за међународни фестивал кратког филма МикроФАФ!

23.06.2022.

ПРЕТОЧИ СВОЈЕ ВИЂЕЊЕ ДАНАШЊИЦЕ У УМЕТНОСТ: Отворен конкурс за међународни фестивал кратког филма МикроФАФ!
Величина слова

Микро ФАФ, међународни фестивал кратког филма позива све филмске креативце да до 25. августа пријаве на конкурс своје радове!

МикроФАФ је међународни фестивал кратког филма који приказује филмове које су направили страствени филмотворци са свих меридијана стварајући у неограниченим стваралачким околностима, али често у ограниченим продукцијским условима. Кроз такмичарске и посебне програме промовише уметничке слободе, фокусирајући се на независни и герилски филм, иновативност, ло-фи, експерименталне форме и стваралачко самоорганизовање.

Организатор Сатибара позива све оне који желе да дају искрене и бескомпромисне одговоре на питања покренута актуелним догађајима у свету, и њихове рефлексије на окружење и унутрашњи свет. Како ви поништавате клетве, пркосите неповољним изгледима и побеђујете лошу срећу? Која је ваша духовна амајлија? Како помирујете ваше властите противречности и како кормиларите кроз контроверзе овог света? Како (и да ли уопште) успевате да останете читави у свету који се креће као да је затурио компас.

Сви заинтересовани ствараоци своје филмске одговоре могу послати преко преко платформе FilmFreeway до 25. августа 2022. Више информација о правилима и условима конкурса може се добити путем сајта www.satibara.com.

Подели вест