Strahinja Filipovic (1).jpg
Страхиња Филиповић

Страхиња Филиповић

Филмски и позоришни програм

ВИКЕНД У ЗНАКУ ДИКАПРИЈА И ТАРАНТИНА! Бесплатни филмски спектакл на отвореном

13.07.2022.

ВИКЕНД У ЗНАКУ ДИКАПРИЈА И ТАРАНТИНА! Бесплатни филмски спектакл на отвореном
Величина слова

Ове недеље на репертоару Admiral Open Air Cinema чак три филма: „Међузвездани“ (четвртак, 14. јул), „Почетак (Инцептион)“ (петак, 15. јул) и „Ђангова освета“ (субота, 16. јул).

Где се одржава

Admiral Open Air Cinema, Галерија


 Прва асоцијација на помен Леонарда Дикаприја, једног од најславнијих глумаца свих времена, и Квентина Тарантина, прослављеног холивудског режисера, јесте – филмски спектакл. А ове недеље ће посетиоци Admiral Open Air Cinema моћи да погледају управо два таква спектакла у укупном трајању од скоро шест сати.

У петак, 15. јула, гледаоци ће на зеленом платоу испред улаза 4 у Галерију моћи да уживају у сада већ култном блокбастеру са Дикапријом у главној улози, у филму у коме се преплићу и наизменично смењују сан и јава – „Почетак (Inception)“, док ће у суботу, 16. јула, на платну на Сава Променади бити приказан Тарантинов вестерн спектакл „Ђангова освета“, у коме Дикаприо такође тумачи једну од главних улога.

Међутим, то није све. Ова недеља резервисана је и за љубитеље научнофантастичних фимова, који ће на платну испред Галерије у четвртак, 14. јула, моћи да погледају остварење Кристофера Нолана „Међузвездани“.

Једно је сигурно – још један сјајан филмски викенд је пред нама. Узмите кокице, понесите слушалице, сместите се удобно и уживајте у холивудским хитовима који никога нису оставили равнодушним. 

Овонедељне пројекције у оквиру Admiral Open Air Cinema биће емитоване по следећем распореду: у четвртак са почетком у 21 час, у петак и суботу са почетком у 21.30. Улаз за све посетиоце је бесплатан.

Подели вест