Strahinja Filipovic (3).jpg
Страхиња Филиповић

Страхиња Филиповић

Филмски и позоришни програм

БЕСПЛАТАН ВЕЛИКИ ГЕТСБИ И ДА ВИНЧИЈЕВ КОД! Посетите Сава Промендау овог викенда

12.08.2022.

БЕСПЛАТАН ВЕЛИКИ ГЕТСБИ И ДА ВИНЧИЈЕВ КОД! Посетите Сава Промендау овог викенда
Величина слова

Ове недеље у оквиру Admiral Open Air Cinema емитоваће се два велика светска хита, снимљена по мотивима истоимених романа: „Велики Гетсби“ (петак, 12. август) и „Да Винчијев код“ (субота, 13. август).

Девети филмски викенд у оквиру Адмирал Опен Аир Цинема резервисан је за љубитеље екранизованих романа који ће под отвореним небом на Сава Променади моћи да погледају два велика светска хита.

У петак, 12. августа, на платну постављеном испред улаза 4 у Галерију биће емитован филм „Велики Гетсби“, снимљен по мотивима истоименог романа Френсиса Скота Фицџерлада из 1925. године са Леонардом Дикпаријом и Тобијем Магвајером у главним улогама. У суботу, 13. августа, љубитељи лика и дела Тома Хенкса моћи ће да уживају у сада већ чувеном филму „Да Винчијев код“, снимљеном по истоименом роману Дена Брауна.

Да бисте у потпуности могли да се препустите узбудљивим авантурама Ника Каравеја и Џеја Гетсбија или мистериозним трагањима професора Роберта Лангдона потребно је да инсталирате апликацију „Listen Everywhere“ и понесете своје слушалице како бисте уживали у најбољем квалитету звука.

Радно време Галерије је сваког дана од 10 до 22 часова, док ће се пројекције у оквиру Admiral Open Air Cinema емитовати с почетком у 21.30. Улаз за све посетиоце је бесплатан.

Подели вест