2pećina.png
промо

промо

Филмски и позоришни програм

НОВО ОСТВАРЕЊЕ СЛАВНОГ РЕДИТЕЉА: После десет година Микеланђело Фрамартино се враћа са новим филмским искуством

27.09.2022.

НОВО ОСТВАРЕЊЕ СЛАВНОГ РЕДИТЕЉА: После десет година Микеланђело Фрамартино се враћа са новим филмским искуством
Величина слова

Филм „Пећина" италијанског редитеља Микеланђела Фрамартина премијерно ће бити представљен 29. септембра у домаћим биоскопима.

Где се одржава

МТС Дворана


Када се одржава

29. септемабр у 19 часова


Познати италијански редитељ Микеланђело Фрамартино се након ћутње од скоро десет година и великог успеха филма „Четири пута" (Le Quattro Volte) вратио се новим остварењем Пећина.

Остварење „Пећина" је на Фестивалу у Венецији прошле године награђено Специјалном наградом жирија, приказано је на скоро свим релевантним светским и регионалним филмским фестивалима, преко фестивала у Солуну, Њујорку, Севиљи, Карловим Варима, поменутом Венецијанском фестивалу, на ДокуФесту у Призрену, као и на Фестивалу ауторског филма прошле године у Београду.

Трејлер за филм можете да погледате овде. 

„Пећина" је намењена како љубитељима арт–хоусе филмова, тако и онима који нису толико упознати са овим жанром. И баш због тога је права прилика да у поезији на филмском платну спознају да је другачије филмско искуство могуће. 

„Пећина" је на репертоару домаћих биоскопа од 29. септембра, и играће у биоскопима МТС Дворана, CineGrand Раковица, Cineplexx Ушће, КЦ Лазаревац (само 29.), КЦ Крушевац, Пароброд, Културног центра Београд, Арт биоскоп Коларац.

Подели вест