Antmen 4.jpg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

ЕПСКИ ФИЛМ ЧИЈА СЕ РАДЊА ОДВИЈА У КВАНТНОЈ ОБЛАСТИ: Мишел Фајфер, Мајкл Даглас и Пол Рад у наставку Mарвелове саге

20.01.2023.

ЕПСКИ ФИЛМ ЧИЈА СЕ РАДЊА ОДВИЈА У КВАНТНОЈ ОБЛАСТИ: Мишел Фајфер, Мајкл Даглас и Пол Рад у наставку Mарвелове саге
Величина слова

Са овом годином стигли су и нови суперхеројски филмови, а први у низу наслова је наставак Марвелове франшизе, острварење "Антмен и Оса: Квантуманија" који ће се у биоскопима наћи од 16. фебруара чије приказивање се карте већ од данас могу пронаћи на благајнама биоскопа.

Године 2015. суперхерој Марвеловог стрипа Антмен добио је свој први филм, а Пејтон Рид (Пеyтон Реед) поново преузима редитељску палицу и у најновијим наставку о суперхероју Антмену бележи почетак 5. фазе обједињеног Марвеловог универзума.

Глумац Пол Рад у улози главног лика Скота Ланга, као и Еванђелин Лили, Мајкла Дагласа и Мишел Фајфер понављају своје улоге из предходна два дела, док су потпуно нова лица филма глумци Кетрин Њутон, Џонатан Мејџорс (Јонатхан Мајорс) у улози Канга Освајача, као и чувени холивудски глумац Бил Мареј (Билл Мурраy).

Суперхеројски тандем Скот Ланг и Хоуп враћају се како би наставили своје авантуре као Антмен и Оса. Заједно са својим породицама изненада се налазе у ситуацији истраживања Квантне области када се у интеракцији са новим чудним створењима упуштају у авантуру која цће их гурнути изван граница онога што су замишљали као могуцће.

Редитељ Рид истиче како су у првом делу филма само представили идеју Квантне области, и још нешто више уронили у њу у наредном наставку:
"Очгледано је да на многа питања нисмо дали одговоре. Желели смо да кренемо у другом правцу и да направимо епски филм где се највећи део радње дешава у Квантној области." рекао је Рид додајући "Било је занимљиво јер су предходни филмови смештени у Сан Франциску, док смо овде створили невероватно сложен тзв. субатомски свет, као и окружење и екосистем и бића која настањују тај свет,” истакао је он.

Овде можете да погледате трејлер филма.

Подели вест