unnamed (1).jpg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

ОВЕ СЕЗОНЕ ФЕБРУАР У МТС ДВОРАНИ У ЗНАКУ КОМЕДИЈЕ: Три представе ће вас насмејати до суза

07.02.2023.

ОВЕ СЕЗОНЕ ФЕБРУАР У МТС ДВОРАНИ У ЗНАКУ КОМЕДИЈЕ: Три представе ће вас насмејати до суза
Величина слова

Месец фебруар ове сезоне у мтс Дворани обећава смех и добру забаву, захваљујући репертоару богатом представама и мјузиклима, који су већ забележили запажен успех током претходних година: од 9. до 16. фебруара, публика ће имати прилике да ужива у мјузиклу „Веселе девојке", представи „Ђурологија".

Где се одржава

МТС дворана


Светски мјузикл „Веселе девојке“ редитеља Радета Вукотића који ће бити одржан 9. фебруара музичко-сценски је спектакл, који је адаптација истоименог америчког мјузикла. Овде Вукотић „прича причу“ о пет најбољих другарица из детињства које се поново окупљају на девојачкој вечери у част удаје ћерке једне од њих. Ово је уз певачке деонице, прича о срећи и љубави, пријатељству и поверењу, али и незадовољству и неостварености. Улоге тумаче: Тијана Дапчевић, Маја Брукнер, Зорана Павић, Јелена Ђукић, Ивана Петерс и Светлана Сретеновић.

„Ђурологија" ауторска представа Бранка Ђурића, која се годинама уназад игра у МТС Дворани, биће поново изведена 1о. фебруара. Ђурић је са овом представом оборио све рекорде гледаности у свету позоришта и станд уп-а, код нас, али и у читавом региону.

У низу представа у реализацији је и, публици већ увелико познате екипе Државног посла, „Велика сеоба архиватора" , редитеља Петра Јовановића заказана је за 16. фебруар. Ово ће бити треће извођење представе од њене премијере 2022.године.

Екипа која је својим хумором обишла цео свет у саставу Дејан Ћирјаковић , Димитрије Бањац и Никола Шкорић , иза себе има близу 400 извођења Државног посла. Овога пута на хумористичан начин баве се проблемом миграција у региону.

Карте у продаји на благајни MTС дворане и на tickets.rs.

Подели вест